DE HOVEN

DE HOVEN De beste kwaliteit voor een betaalbare prijs!

Online eten bestellen

Recentebeoordeling


4 sterren uit 834 beoordelingen
27 nov 2021 om 10:45 de bezorgtijd duurde extreem lang meer dan anderhalf uur !!! incomplete aflevering, de pindasaus ontbrak bij de Mexicano hamburger was lauw de rest was OK
19 nov 2021 om 19:36 De bestelling kwam pas na anderhalf uur wachten. En de raspatat was veels te doorbakken en had normale mayo ipv brander mayonaise. En dit is niet de eerste keer dat de boel in de war is. Ik bestel hier voorlopig niet weer.
8 nov 2021 om 18:42 Bezorger reed eerst naar het verkeerde adres. We hadden patat stoofvlees besteld waar maar 3 stukjes vlees bij kwamen. Vervolgens werden de ijsjes niet meegeleverd. Die kwamen later. Geen tevreden ervaring.
7 nov 2021 om 15:14 Veel sneller dan verwacht bezorgd, beste frikandel speciaal die ik heb gehad, hoewel deze wel beetje naast bakje lag
6 nov 2021 om 23:26 Prima eten! Enige minpunt die ik heb is dat er weinig saus bij de snack zat. Verder was het perfect.
5 nov 2021 om 21:13 De hamburger was net een schoenzool: niet door te komen. Gelijk in de container gemikt. Patat was prima. Dit bestel ik dus niet weer.
3 nov 2021 om 22:33 1u45min op mijn eten zitten wachten. De frikandel speciaal lag overhoop, de kwekkeboom half bevroren en het broodje hamburger smaakte naar broodje warm vlees. Het is elke keer wat bij deze snackbar.
3 nov 2021 om 19:16 1,5 uur gewacht op lauw eten. Dat was een keer en niet weer.
24 okt 2021 om 8:46 Het duurde maarliefst 2 uur en 5 minuten... dat vind ik niet handig.
15 okt 2021 om 0:13 Ik had zo'n zin in stoofvlees. dus kwam hier terrecht. Wat een tegenvaller. een paar stukjes vlees (lees kattenvoer voor het oog) met wat stukjes gebakken ui. de frikandel speciaal met augurk en ei erboven op, gatver. bitterballen waren slap. nooit meer
8 okt 2021 om 19:40 Veel keus voor vegetariƫrs. Top